04.12.2013


Jeg er vildt meget i tvivl om hvad jeg skal have på til nytår. Er jeg den eneste? De sidste 3 år i streg har jeg haft en sort kjole på, men vil vildt gerne prøve noget nyt. Spørgsmålet er egentlig bare om jeg tør det. Jeg er vild med at klæde mig anderledes, men når det er sagt, så er det nok alligevel ikke så anderledes som alt andet. Det er for det meste genbrug, så meget bedstemor-ish, og hvis jeg endelig skal gøre det lidt specielt bliver det stadig holdt i sort/hvid eller med en lille bitte snert af farve.
Jeg synes det er sååå cool at gå med printede bukser/leggins, og at gå med farver, så det siger spar 2, men jeg kan simpelthen ikke bære det. No matter how much I  try, ser det bare ualmindelig dumt ud og sådan er det.


Top: NLY Trend | Bukser: NLY Trend | Sko: NLY Shoes

Peplum: Club L | Nederdel: VILA | Sko: Sugarfree shoes

Kjole: VILA | Sko: NLY Shoes | Halskæde:NLY Accessories | Læbestift: Make up store 


Men på trods af min sort/hvid obsession, kan jeg alligevel ikke lade være med at forelske mig i alt muligt andet, som jeg alligevel ikke ville få brugt. For eksempel: hvor cool er de sort/guld palliet bukser ikke lige? Hold da op, de kunne være lækre en nytårs aften, hvor man bare kan få lov til at tage hvad som helst på, uden folk de stirrer! 

Jeg er også vild med den guld peplum bluse, men igen, vil jeg nogensinde få den brugt ud over den aften? Højst sandsynligt nej. Ville jeg alligevel ende med at finde noget sort at tage på, fordi jeg ikke "tør" bære den nytårsaften? Jep, det ville jeg stensikkert gøre...

Sidst, er der den sorte kjole. Klassisk og tidsløs. Jeg synes bare det er kedeligt. Nu er det ikke for at støde nogen, for sort er bare mig, men det er kedeligt at iføre sig sort til nytår. Det er flot, ja, men det er ikke nyt og anderledes. Lige dén ene aften man kan få lov til at gøre hvad der passer en (tøjmæssigt vel og mærke (imo)) går man i sort og det er det. Booooriiiing.

Hvad jeg gør i år, har jeg ingen anelse om. Måske smider jeg den grønne og lillae palliet kjole på, som jeg bar til min 18 års fødselsdag - se nederst i dette indlæg - men hvem ved? Det gør jeg jo ikke engang selv! 

/Mia

3 kommentarer:

Nikoline sagde ...

Eeeeelsker sæt nummer 2! Guld og glimmer er altså perfekt til nytår <3

www.nelliescloset.blogspot.com

Anonym sagde ...

Kan du ikke lave et indlæg hvor du præsenterer en masse fine nytårskjoler? eller evt bare dine yndlings webshops/fysiske butikker at handle festkjoler?
Du har den fedeste stil!!

Mia Teut sagde ...

Ja, guld og glimmer er så pænt, Nikoline! <3

Jo, det vil jeg gerne gøre! Ser lige om jeg ikke kan få et indlæg bikset sammen i aften ;-)