09.03.2014

Jeg er meget kræsen (og nærrig) når det kommer til væg pynt, så jeg kan bedst lide at lave det selv. Lærrederne er fra Søsterne Grene og koster cirka 25 kroner for de små, og cirka 50 kroner for det store. Alt malingen til disse malerier er akryl maling, også fra SG, og er SÅ gode og billige. Kobber og guld malingen koster 19,95,- mens den sorte og hvide koster 9,95,-

Det øverste billede malede jeg for en måneds tid siden og jeg er sååå glad for det. Natur- og dyre motiver har været en trend længe, men det er altså dyrt at holde sig opdateret på kunst siden af trenden- så jeg malede et fint dådyr og tegnede lidt mønstre rundt om.

De to midterste billeder har jeg lavet i dag, og synes selv at de blev ret søde. De hænger over min seng og giver en snert af humor, til min ellers meget klassiske bolig stil.

De sidste 3 billeder er postkort fra Koldinghus (mit yndlings sted i verden!) og er sat ind i guld rammer. Rammerne er fundet i en genbrug til 5 kroner stykket og bare malet med en guld akryl maling.


Hvad pryder jeres vægge? Er det plakater, fotografier eller malerier?

/Mia

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Mine vægge er fyldt med fotografier<3