03.01.2014

Da jeg smuttede forbi stor centeret i går, kunne jeg ikke dy mig selv for at hente endnu en af de smukke vaser hjem. Michael gav mig den mellemste i julegave, så jeg smed 300 kroner på disken og fik den ubeskrivelig flotte, store Swing vase med mig i posen. Hold nu op, jeg har vist den stolt frem til min mor men ærlig talt, så tror jeg ikke hun forstår hypen.. Jeg ved ikke præcis hvad der er med dem, men det at de hvert enkelt er mundblæst, og derved alle er forskellige, gør dem specielle i mit hoved. Jeg kan slet ikke vente med at flytte i egen lejlighed og finde en smuk plads til dem - derfor er de også pakket ned i en flyttekasse, for de skal ikke stå ude indtil de har den perfekte plads!
Og nej, jeg har ingen planer om at flytte hjemmefra foreløbigt, men jeg har en indre frygt for at de skulle gå i stykker når jeg har en hund og kat hos min mor. Lidt paranoid måske..

Michael og jeg smutter i biografen lidt senere. Vi skal se Paranormal Activity 5: The Marked Ones og jeg glæder mig helt vildt! Faktisk er det første gang vi skal i biografen sammen, så jeg glæder mig lige lidt ekstra + i dag har vi været sammen i 7 måneder, jubii.

Hav en skøn fredag aften

/Mia

2 kommentarer:

Nikoline schalck lunøe sagde ...

Glædelig månedsdag! Var det en god film? :)

Mia Teut sagde ...

Ja, den var okay :-) kommer med en anmeldelse indenfor de næste par dage! ||