23.01.2014

Mode og skønhedHvis du kun kunne beholde 3 ting i din garderobe hvad var det så?
Det vil jeg meget gerne lave et separat indlæg om!

Hvornår ser vi dine asos sko og elf ting?
Elf tingene er blevet vist, Asos skoene ved jeg ikke hvornår kommer på bloggen.

Hvad ville du tage på på en date?(tøj)
Det kommer meget an på hvad vi skal. Hvis Michael inviterede mig ud at spise, eller i biografen, i Kolding Storcenter ville jeg tage total casual tøj på! Mens hvis han inviterede mig ud at spise et sted i byen, ville jeg nok smide nogle lave hæle og en kjole på. Det kommer lidt an på vejret og omgivelserne.


Hvor får du din inspiration fra? 
Rigtig meget af Marie fra Nemesis babe, hun inspirerer mig utrolig meget! Og selvfølgelig Taylor Swift. Hun er i mit hoved konstant, så tænker på hende når jeg klæder mig på osv. Lidt fjollet måske.


Hvad er dit favorit makeup mærke?
Hm..Jeg bruger kun én ting af ét mærke konstant, og det er MaxFactors False Lash Effect Mascara. Ellers er det tilfældigt hvad jeg køber. Pt. bruger jeg Wet 'n wild concealer, ELF øjenskygger, MaxFactor pudder og GOSH solskins pudder - så det er egentlig bare hvad der er pænt eller på tilbud :-)

KærlighedFortæl nogle sjove ting om dig og din kæreste.
Vi har nogle kælenavne som kun hinanden kender til, og hvis vi ser noget som relatere til de navne bliver vi helt fjollede og kæreste kedelige, haha.


Hvordan mødte dig og din kæreste hinanden, og hvordan er jeres forhold? :)
Det er lidt sjovt, for jeg ved faktisk ikke hvordan vi mødtes.. Jeg tror altid vi har vidst hvem hinanden var, da jeg har gået i klasse med hans bedste ven, som også er hans nabo, i folkeskolen. En dag skrev Michael til mig, fuldstændig ud af det blå, og spurgte om jeg skulle i byen for så kunne han give et lift.(jeg gik utrolig meget i byen dengang og han bor tæt på mig)  Synes det var super underligt da vi aldrig havde snakket sammen før, men jeg takkede selvfølgelig ja til tilbudet! Michael sad med mig og min veninde lidt, men byen var kedelig, så da der var gået nogle timer besluttede jeg mig for at køre med tilbage. Jeg var overhovedet ikke træt så spurgte om han ikke ville se en film med mig. Han kunne desværre ikke da han vist skulle tidligt op, men jeg fik hans nummer for så kunne vi se en, en anden dag. Da vi krammede farvel i bilen kom han til at hamre sin albue ind i mit øje og fra dét sekund var jeg solgt, haha. Vi var venner i en lang periode, men den 3. juni blev vi så kærester. Aaaaw.
Vores forhold er super godt. Vi er stadig smask forelskede og kan ikke gå en dag uden at se hinanden. Det er klart det mest seriøse og voksne forhold jeg har været i og jeg er hammer lykkelig!


Hvordan blev dig og din kæreste kærester? (dårligt formuleret men håber du forstår hvad jeg mener, haha)
Det har jeg svaret på lige ovenover! :-)

Hvor længe har du været sammen med din kæreste?
Vi har været sammen i 8 måneder her d. 3. februar, så det er stadig ret nyt :-)

Skal dig og din kæreste bo sammen?
Det har vi snakket om, ja. Men nu må vi jo se.

Hvad er det bedste ved Michael?
Det bedste ved Michael er at han er Michael. Han er sig selv og er fuldstændig ligeglad hvad folk tænker. Jeg elsker at han bare ikke kan blive sur. Han er det mest positive menneske jeg kender og det er virkelig dejligt. Jeg har selv en tendens til at blive lidt muggen eller irriteret hvis der er noget som går galt (dog skjuler jeg det utrolig godt for alle andre end ham) men uanset hvad, går der maks 5 minutter og så hopper og danser jeg af glæde, for sådan en evne har han bare. Han gør mig utrolig glad uanset hvor nede jeg er og han kan ALTID få mig til at smile. Jeg har ofte fortalt ham hvor meget respekt jeg har for ham - man kan faktisk sige, at i forhold til livet er han mit forbillede. Han har bare en måde at håndtere alle ting på, og jeg ville oprigtigt ønske at jeg havde hans tålmodighed. Åh, han er helt perfekt, kan slet ikke forklare det nok!

Hvor længe har i kendt hinanden?
Faktisk et år her til januar, tror jeg... Ellers er det i februar.. Vi har altid vidst hvem hinanden var, men vi begyndte først at snakke sammen i januar/februar :-)

Depression

Hvordan kan du mærke at du har en depression?
Jeg lavede et indlæg hvor jeg henviste til Lisa Kastleens blog. Jeg synes bestemt du skal læse hendes svar, da jeg ikke er så god til at beskrive mine følelser!


Hvordan behandler man en depression?
Du starter med at gå til din læge, så snart du tror der er noget. Hvis du føler dig ked af det, alene, drænet for energi, mere træt end normalt eller mister lysten til at gøre de ting du normalt elsker, så tager du telefonen og ringer til din læge! Jeg kan ikke understrege hvor vigtigt det er at få hjælp hurtigt, og hellere få bekræftet at der ikke er noget galt, end at få det diagnoseret når det er ved at være forsent. Det kan behandles med piller, psykolog eller lysterapi (ved ikke om der er andre muligheder) Når man er under 18 er det gratis at gå til psykolog, så det anbefaler jeg klart (!) mens når man er over 18 skal man selv betale - og det er dyrt. 

Personlige

Hvad er dit største ønske?
Materielt er det lige pt. nok penge til at flytte hjemmefra. Ellers må det være at få kureret min gigt. Måske lidt egoistisk at det ikke er verdensfred osv. men det at have en kronisk sygdom, som stopper en fra at leve sit liv som man havde planlagt det, er et helvede..

Hvad er det værste du ved?
Jeg har en fobi for fisk, så dem er jeg ikke glad for. Ellers er det at være ensom. Det er lang tid siden jeg har følt mig ensom, men når jeg endelig gør går jeg, bogstaveligtalt, psykisk ned..

Hvor går du i skole?

Jeg tager en HF på Kolding HF og VUC!

Hvad laver du i din fritid?
Absolut ingenting. Bruger det meste af min tid med min mor eller Michael. Ellers maler jeg også meget. Elsker at male!

Hvad vil du gerne være?
Mit drømmejob er klart at blive tjener - no doubt! Jeg elsker det og kan ikke beskrive hvad det er ved det - dog er det umuligt for mig at blive med min gigt, så hvad jeg vil nu ved jeg ikke endnu.

Hvad er din drømme uddannelse?
Tjener *snøft*

Hvad er din yndlings farve?
Lilla! Dog kan jeg ikke fordrage lilla tøj - lidt mærkeligt.


Hvad er din yndlings alkohol ting?
Cosmopolitan! Det er næsten det eneste jeg drikker når jeg tager i byen - og det er dyrt!

Hvad drikker du mest?
Vand, kaffe eller Fanta Exotic - men det er egentlig kun på grund af vi har så mange dåser her hjemme pt.

Hvad er din livret?
Øøøh, det ved jeg faktisk ikke.. Alt mad med massere af salt. Er ikke så meget til søde ting som slik, kage, chokolade osv. Jeg vil hellere have mig en tartelet eller en potion kartofler, haha.

Er dine forældre skilt?
Ja,det er de.

Har du nogen søskende?
Har faktisk en halv bror jeg aldrig har mødt, men ellers nej. Jeg betragter mig selv som ene barn. (min halv bror er på alder med min mor, så får aldrig sådan en følelse selv hvis jeg mødte ham!)

Har du et arbejde?
Desværre ikke. Lever af SU..

Hvad bruger du dine penge på hver måned?
Fitness, WSPA, briller og buskort er faste udgifter - det er så også 900 der ryger der.. Ellers er det mad, opsparing og shopping (alt for meget shopping da jeg ALTID er uden penge efter 2 uger...)


Hvad er dine dårligste vaner? 
At jeg knækker finger, at jeg ryger, at jeg bider negle, at jeg undskylder alt, alt for meget, at jeg ikke påklæder mig vejret (nylonstrømpebukser kan ikke bruges året rundt...) At jeg taler for meget i mobil, at jeg er dårlig til at svare på beskeder, at jeg sover middagslur hver dag! At jeg sammenligner mig selv for meget med folk, at jeg bruger for mange penge - og listen er endeløs! Jeg har mange ting jeg gerne vil have ændret på af vaner..

Hvad er du virkelig dårlig og god til? 
Jeg er utrolig dårlig til at lade være med de overstående ting, haha. Ej, jeg er super dårlig til matematik og så har jeg ingen selvdisciplin.. Jeg er god til at følge med i skole, selv i de fag som ikke interesserer mig, og så er jeg god til... Øh... At male, I guess..

Hvad kan du bedst og mindst lide ved dig selv?
Jeg kan mindst lide pande, mine fødder, min gigt og alt den påvirker. Jeg hader min psyke, da jeg forvolder mig selv mange problemer, og så kan jeg ikke lide mig selv med læbestift på. Jeg kan godt lide mine ben og mit hår, og så også det fact at jeg så pisse sød. Nu er det ikke for at lyde højrøvet, men jeg tror jeg er den sødeste person jeg kender. Det har taget mig lang tid at indse det, men jeg interesserer mig oprigtigt for ALT folk fortæller mig. Jeg er super dårlig til at være sur og jeg kan næsten ikke sig nej. Hvis folk har noget de vil dele, vil jeg sidde og helt inderligt lytte efter og forstå deres situation så godt jeg kan. Jeg kan ikke være ond - så skal den anden person ederma** have gjort noget galt. Jeg bliver ked af det hvis folk skændes og jeg får den dårligste samvittighed hvis jeg synes jeg er kommet til at opføre mig "ondt". Jeg underskylder rigtig meget og gør mig bedste for at få ALLE til at føle sig tilpas. Jeg vil virkelig sige at min bedste egenskab er at jeg er så pokkers sød, også uanset hvor ligeglad jeg inderst inde er. Jeg KAN ikke være ond og bare ignorere det..

 Hvor mange kæledyr har du?
2. En kat som hedder Bølle og en hund som hedder Liam :-)

Hvad er det bedste og værste du har oplevet?
Det kan jeg ikke svare på.

Hvor vil du bo når du flytter hjemmefra?
Kolding midtby!

Hvornår har du fødselsdag og hvad ønsker du dig? :-)
Jeg fylder 19 den 30. marts, og angående ønsker poster jeg dem på bloggen når vi nærmer os datoen.

Andre spørgsmålMå vi ikke snart se dine ikea køb?
Jo! Ét af dem har I set, det ved I bare ikke, haha.

Hvilke blogs følger du? Ser du også Youtube bloggere?
Jeg følger mange blogs men de fleste læser jeg ikke. Bliver meget nemt træt af andre blogge, så det skifter hvad jeg lige læser. Ja, jeg elsker youtube bloggere! Mybabytumbler, Jennamarbles, Evelina og Johanne Kohlmetz er blandt mine yndlings :-)


Hvad er dine yndlings danske og udlandske blogs?
Mine yndlings danske blogs er lige pt. Nemesisbabe.dk, Johannekohlmetz.dk og Simonie.dk - får super meget inspiration fra dem! Jeg læser egentlig ikke andre udenlandske end Love Aesthetics af Ivania, så det må blive hendes. Jeg er ikke fan af andre udenlandske da de som oftest slet ikke fanger mig. Dog følger jeg stadig en del på Google Connect.

Hvilken sang af Taylor Swift var den første du hørte? :)
Den første jeg hørte var Love Story og kan stadig tydelig huske den dag! Lidt sjovt, faktisk. 

Tjener du penge på din blog? (hvor meget)
Niks, min blog er frivillig!

Hvad er din drøm med din blog?
Selvfølgelig kunne det være fedt at tjene penge på den, men lige nu er det bare en hobby. En drøm ville nok være at betragte bloggen som et arbejde - det kunne være ret sejt.

Bliver du sponsoreret af Normann Copenhagen eller kan du bare lide mærket?
Haha, nej jeg bliver desværre ikke sponsoreret af Normann Copenhagen, selvom jeg ualmindelig gerne ville da! Jeg er bare forelsket i 90% af de ting som de designer. (Inspiration, i Kolding Storcenter, har fået en hel afdeling med det. Hold nu op,Michael og jeg kiggede i lang tid, da vi var de oppe i sidste uge!)

1 kommentar:

Nikoline sagde ...

"Nu er det ikke for at lyde højrøvet, men jeg tror jeg er den sødeste person jeg kender." Hahaha, elsker at du er så ærlig! <3