02.12.2013Hvem er det nu liiiige du er igen? Tænkte jeg ville fortælle hvem jeg er, hvad jeg egentlig laver nu og hvad jeg har lavet, i det stykke tid jeg ikke har skrevet noget som helst.


Jeg hedder Mia Teut, er 18 år og går til dagligt i skole på Kolding HF og VUC. Og som man nok kan gætte sig til, er jeg ved at fuldføre en HF.

Jeg er rigtig glad for at være tilbage på skolebænken, efter jeg tog et år fri for at arbejde, og er kommet super godt igang. Jeg har meget høje krav til mig selv, og hvis jeg ikke får den karakter jeg sigter efter, bliver jeg skuffet på mig selv og får lyst til bare at droppe ud af skolen! (dog, kommer man ikke særlig langt med sådan en indstilling, så det jeg egentlig gør, er at sidde og være rigtig pigesur og prøve at argumentere for, hvorfor jeg skal have en højere karakter, haha)


I min fritid, bruger jeg meget af tiden sammen med Michael, min søde kæreste som jeg stråler af lykke over hver dag! I efterårsferien tog vi et smut til Santorini, Grækenland, og det var SÅ lækkert. Hold nu helt ferie! (håhå) - men når vi så ikke tager impulsture til udlandet, sidder vi for det meste og spiller xbox. Eller han gør. Jeg sidder fint og kigger imens, for det er det jeg aller bedst kan lide at lave med ham.Smukke Oia, hvor vi spiste aftensmad på en tagrestaurant - kald det hvad du vil - og blev mødt af en smuk solnedgang. Og når ja, så en alternativ form for gaming, nu hvor vi ikke kunne slæbe en Xbox med. (Jeg vandt som oftest, men det behøves vi ikke køre mere i)

Udover at bruge tiden med Michael går jeg sommetider i fitness. Ja, det er egentlig når jeg lige gider, når min veninde Emma har tid, eller når de har gode hold. Og hvis alle tre skal passe sammen, kan det ikke blive hver dag. Men jeg er medlem og det er det vigtigste!

Hvad der er sket med mig siden sidst, er et godt spørgsmål. For der er ikke sket noget vildt som sådan.. Jeg blev opsagt i Netto (lort at blive 18..), jeg gik fra min daværende kæreste, fandt sammen med Michael godt og vel et halv år efter og er stadig ligeså forelsket som da vi først mødes! Og så har vi faktisk også været sammen i et halvt år i morgen - wow, det går hurtigt når man har det godt. Ellers har det stået på alt for mange byture med alt for mange brugte penge og alt for mange aftenener med tømmermænd på sofaen. Dog gør jeg mig ikke så meget i det mere og det er jeg rigtig glad for!


18 års fødselsdag med en tidligere kollega, wuhuuu.

Ja, men hvis I har noget, anything in the entire word, I gerne vil spørge om, er I hjertens velkommende.

/Mia


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvis du har lyst vil jeg meeeeeeeeeget gerne have en opdateret makeup rutine og måske morgen/aften rutine?
P.s du er så smuk!!

Mia Teut sagde ...

Iiih, hvor er du sød!
Jo, det skal jeg nok få gjort når jeg engang lige har tid :-)