08.12.13

...måske lidt overdrevet, da overskriften får weekenden til at lyde ret vild, men den har virkelig bare været GOD!


Jeg startede min fredag ud med en tur på sygehuset. Nothing special, bare en sprøjte jeg får en gang i måneden. Jeg fortæller sygeplejersken at jeg har lidt smerter i ryggen, og om hun ikke kender nogle tips - men i stedet for tips, fortæller hun mig at hun har været ved at uddanne sig til massør, så hun ville gerne kigge på mig. Fedt, altså!
Nå, da jeg kommer hjem igen, har jeg modtaget mit fiiiine sæt fra Nelly.com og jeg er helt oppe at køre. Dog, er det mega småt. Altså, utrolig, virkelig småt i størrelsen. Jeg er normalt en 34/XS og jeg skulle i hvert fald op i en størrelse S for at det skal sidde behageligt. Men jeg er vildt utålmodig, så på kom det og jeg insisterede på at skulle have det på om aftenen.

Men nej, så kort tøj skal altså ikke bruges til en skolefest, det er måske lige lovlig voldsomt, så jeg tog en hvid blonde bodycon kjole på og det fungerede nu meget godt.

I collagen nedenunder, er et billede af mig med blusen og en sort nederdel til. Jeg synes sættet er rigtig fint og det kunne godt overvejes til en bytur (dog uden nissehue) Billedet har min mor taget, og eksisterer kun, fordi jeg var for utålmodig til at gå ovenpå og se mig i spejlet, så det var nemmere. Make-uppen og håret er ikke fikset, så hvis I kunne se bort fra det kunne det være rart!

Jeg tog ned på skolen klokken 16:30 for at hjælpe med at pynte op, men da klokken blev 19 havde vi ikke mere at lave. En af de andre piger fra kursistrådet (elevråd i de flestes hoveder) tilbød mig at tage med hjem til hende, så hun kunne gøre sig klar - og det gjorde vi. Musikken kom på, så vi kunne komme i festhumør og så hev hun en pokkers god flaske hvidvin frem. Hvis der er noget jeg ikke kan stå for, er det en lækker, kold flaske hvidvin! Da den var tømt var vi klar til at gå til fest!
Det var en super hyggelig fest, med folk fra klassen og resten af skolen (udover at jeg havde en dørtjans fra 22:30 - 00:00, man er vel næstformand..) men da klokken ramte 01:30 havde jeg fået rigtig ondt i ryggen og var nødt til at smutte hjem ad.


Lørdag blev brugt på at pleje tømmermændene med Michael og det var lige som det skulle være!

Alt i alt, super weekend, som desværre betød blog pause, men jeg håber det går. 


Jeg regner med at smide billeder op af, hvordan man ellers kan style sættet, og/eller et OOTD her engang i morgen. Nu må vi se!

Forresten er det blevet forslået at jeg kunne lave en make-up video/indlæg hvor jeg viser hvad jeg gør om morgenen. Jeg blev nødt til at filme den fra tre forskellige enheder, da de på rad og række løb tør for strøm. Det ser rigtig dumt ud, så jeg får filmet en ny i den kommende uge./Mia

8 kommentarer:

Cecilie B sagde ...

Lyder til, at du har haft en god weekend! Glæder mig til og se videoen :D

Anonym sagde ...

Tak for en superfed blog.
Du har rigtig god stil :-)

Anonym sagde ...

Hej Mia, jeg ved du er stor Taylor Swift fan så derfor prøver jeg lige at spørge dig om dette:
Jeg så engang et billede af Taylor fra en koncert hvor hun bærer en sort buksedragt (ikke bukser, men shorts faktisk, ved ikke hvad sådan noget kaldes). Ved du hvor man kan købe sådan en? eller hvad de hedder? Den var jo gudesmuk!!!

Mia Teut sagde ...

Hej anonyme! :-)
Mener du den hun havde på til Brit Awards? Sorte shorts med en blonde t-shirt og sorte seler der krydsede hinanden? Hvis du kan svare på dette vil jeg gerne se om jeg ikke kan finde noget lignende!

Mia Teut sagde ...

Og tak til jer andre, hvor er I pokkers søde!
Er vilde med at I gider at kommentere <3

Anonym sagde ...

Nej det er desværre ikke den. Den jeg snakker om er meget mere neutral.... hmmm
ellers tusind tak!

Anonym sagde ...

Hej Mia, har nu fundet ud af at hun bar dette sæt/shortsdragt hvad end det nu var, til en koncert i Chicago i juni hvor hun optrådte sammen med The Rolling Stones
Ved du hvor man kan få noget lignende det sæt? :)

Mia Teut sagde ...

Nåååår, den sorte med blondeærmerne? Jo, jeg prøver lige at kigge lidt omkring :-)