18.12.2013


Jeg synes normalt at det er SÅ svært at finde juleønsker,men da jeg først kom i tanke om én ting dukkede de andre lige så stille op, og pludselig kunne jeg komme op på 14 ønsker uden problemer!Kubus stagen, Eames stolene, Normann bordet, Normann Swing Vaserne, diamant pæren og Ferm Living kurven er noget jeg har været forelsket i over lang tid, mens de andre ting fangede mig, da jeg surfede rundt på diverse boligsider.

Eames stolene er mit absolut STØRSTE ønske, hold nu op! Jeg ville elske at eje de hvide spisebords stole, med et tilhørende gennemsigtigt spisebord. Gyngestolen fra Eames, er også med blandt top ønskerne, dog vil jeg have den hvide, men med de mørke metal stænger fra 3:2. Mon ikke, hvis man har nok penge på kontoen, kan betale sig fra det? Det kommer ikke til at ske i den nærmeste fremtid for mit vedkommende, men man har vel lov at drømme,

Normann Swing Vaserne har jeg kigget på hver eneste gang jeg har været i Kolding Storcenter, og jeg er blevet mere og mere forelsket for hver gang. Siden jeg ikke ved hvilke af farverne jeg bedst kan lide, af de tre på collagen, tog jeg dem alle med. 

Den sort er klart den mest klassiske, siden de kan stå blandt alle farve kombinationer i en stue.
Som skrevet i et tidligere indlæg, er jeg død forelsket i de blå/grønlige toner her for tiden, så de blå vaser passer total ind i mit hovede pt.!
De lillae er lillae og det synes jeg egentlig er en meget legit undskyldning for at kunne lide dem. Jeg. Elsker. Nemlig. Lilla.

Dog har jeg kun ønsket mig penge af venner og familie, så jeg forventer ikke at se nogle af pakkerne under juletræet i år.

Hvad er jeres ønsker til jul? Jeg er vildt nysgerrig!

/Mia

1 kommentar:

Stephanie sagde ...

KIG FORBI MIN BLOG OG DELTAG I KONKURRENCEN OM 4 STK. FLASH UP TIL DINE STILETTER <3
http://www.fashionbysterup.dk/2013/12/den-fedeste-jule-give-away.html